miercuri, 29 octombrie 2014

Sfarsit de saptamana plin de reduceri

    Vanati reduceri online? In acest sfarsit de saptamana, Sheinside.com ne surprinde din nou cu oferte tentante. Pentru a beneficia de aceste minunate reduceri, trebuie sa folositi urmatoarele coduri atunci cand faceti comanda.

30% reducere daca comanda depaseste 75$
Cod:special 30

35% reducere daca comanda depaseste 150$
Cod:special 35

40% reducere daca comanda depaseste 200$
Cod:special 40

    Nimeni nu ma poate opri atunci cand vine vorba de reduceri. Asadar, uitandu-ma pe aceste oferte, m-am gandit ca sunt destule produse care m-ar ajuta sa trec peste iarna care bate la usa mult mai usor. Este timpul sa ne accesorizam garderoba cu haine pentru sezonul rece.
    Primul produs pe lista mea este Black Fur Collar Long Sleeve Zipper Woolen Coat. Un palton superb, accesorizat cu un guler detasabil din blana artificala care ii ofera un plus de eleganta. Pe site, paltonul are pretul de 41,67$.


   La o reducere incredibila se gaseste si Pink Long Sleeve Side Slash Sweater. Este un pulover calduros, de culoare roz, ce poate fi purtat cu o pereche de colanti. El este redus de la 49,98$ la doar 26,99 $.


   Pe langa faptul ca ne protejeaza de frig, esarfa este un accesoriu foarte chic, care ne poate completa tinuta. Pe site-ul Sheinside.ro gasiti la oferta Beige Vintage Knit Scarf, la pretul de 18$, redusa de la 19,67$.


   Va asteapta un sfarsit de saptamana plin de reduceri!
   Spor la cumparaturi!

Do you want  to get a special Sheinside item at the lowest price?

We made it true for you at this week only.

Seize the chance before they are gone.

30% off over US$75

Code:special 30

35% off over US$150

Code:special 35

40% off over US$200

Code:special 40

Ends on:Nov.2

marți, 28 octombrie 2014

Reduceri incredibile oferite de Sheinside

    Asteptam cu nerabdare Black Friday, ziua in care preturile se topesc si avem posibilitatea sa ne bucuram de nenumarate reduceri. Pentru ca suntem in sezonul ofertelor, Sheinside.com s-a gandit sa ne faca inainte de Black Friday o bucurie si sa ne ofere timp de 4 zile reduceri incredibile.

   In data de 27 octombrie, ati avut ocazia sa achizitionati White Short Sleeve Crochet Net Lace Cardigan la doar 6,90 $.


   Astazi, 28 oct. putem achizitiona Black Contrast Sheer Short Sleeve Loose Dress. Rochia este redusa de la 17, 12 $ la doar 8, 90$. Cumparand aceasta rochie neagra reusiti sa economisiti aproape 50% din valoarea ei.


     In data de 29 oct. va puteti accesoriza tinuta cu un minunat set de inele aurii - Fashion Gold Multiple Rings. Pretul lor este de 3,90 $, redus de la 7,50 $.


     In ultima zi de reduceri, mai exact pe data de 30 octombrie, va puteti bucura de o reducere consistenta la articolul Grey Short Sleeve Striped Loose T-Shirt. Tricoul se poate achizitiona la doar 7,90 $.


    Daca veti rata vreo oferta sau pur si simplu va doriti sa achizitionati produsele mai repede, puteti folosi codul chance40 pentru a beneficia de reduceri.
    Spor la cumparaturi!

Lowest Price Sale, Best Deal for Women

Did you get the precious today?

Don’t be discourage if you don’t snap up one.

More surprising items are waiting for you.


Are you ready?

sâmbătă, 18 octombrie 2014

Retraieste-ti copilaria cu Sheinside!

    Desi suntem adulti, cu totii ne uitam din cand in cand la desene animate si ne amintim de idolii nostri din copilarie. Minnie, Mickey, Donald, etc..toti acestia ne-au infrumusetat copilaria. Uneori avem momente de nostalgie si ne gandim la perioada in care nu avem griji, cand totul era frumos si simplu.  In timpul copilariei noastre, nu existau haine imprimate cu imagini din desenele preferate. Acum,pe sheinside.com puteti sa va indepliniti unele dorinte, cumparand hainele la care ati visat inca din copilarie.
    Uitandu-ma pe site, am descoperit multe hainute care mi-au facut cu ochiul. O sa va arat si voua cateva dintre ele. Primul produs este o bluza roz din bumbac, pe care sunt printate doua imagini cu Minnie.


    Daca nu va place rozul, dar preferati non culorile, puteti alege aceasta bluza cu Mickey.


    Foarte draguti mi s-au parut si acesti colanti, imprimati cu tot felul de imagini din desene.
 

   Pana pe data de 23 octombrie, pe site-ul sheinside.com, poti beneficia de o reducere de 25% la toata colectia impresionanta de haine, dedicata celor ce iubesc desenele animate, doar utilizand codul Cartoons25.
 
Welcome To The World Of Cartoons!

25% OFF for the cartoons apparels!

Code:Cartoons25

Hurry up to start your new purchase on Sheinside!!!


joi, 16 octombrie 2014

Enjoy the big Thanksgiving deals!

    I recently discovered Beddinginn.com site . On this site, I found a lot of products that are to my taste.
    During this period, on the site are available more sales that will attract your eye. The site celebrates Thanksgiving . Discounts are valid both for bed linen , as well as home decorations . With this offer , you can save up to 70% of the purchased product .
    De curand am descoperit site-ul Beddinginn.com. Pe acest site, am gasit o multime de produse care sunt pe gustul meu.
    In aceasta perioada, pe site, sunt disponibile mai multe reduceri care va vor atrage privirea. Site-ul sarbatoreste Ziua Recunostintei.  Reducerile sunt valabile atat pentru lenjeriile de pat, cat si pentru decoratiunile de casa. Cu ajutorul acestei oferte, poti economisi pana la 70% din valoarea produsului cumparat.

    Bed linen ensure a comfortable sleep . I'm always looking for other linens that they make my sleep more restful . Usually linenswith many colors and designs not impress me . Going on the idea that simplicity is always in fashion . Beddinginn we offer great for Thanksgiving sales 2014 bedding collections. All products are of high quality at very reasonable prices .
    Lenjeriile de pat ne asigura un somn mai confortabil. Sunt mereu in cautarea altei lenjerii de pat pentru ca acestea imi fac somnul mai odihnitor. De obicei, ma impresioneaza rar lenjeriile de pat cu foarte multe culori si desene. Merg pe ideea ca simplitatea va fi mereu la moda. Beddinginn ne ofera preturi foarte bune pentru colectiile de lenjerie pentru pat. Toate produsele sunt de inalta calitate, la preturi foarte rezonabile.

New Arrival 100% Cotton Lifelike White Tiger 3D Printed

    Also on site we can find and Thanksgiving sales 2014 discount comforter sets . This is my favorite:
    De asemenea, pe site putem gasi si seturi.

White Flower And Butterfly Print
.
   In category Thanksgiving sales 2014 bed in a bag, my favorite product is a set classic but modern at the same time . It is very elegant and I think you should not miss in any bedroom. It is made of 100 % cotton .
    Din categoria bed in a bag, produsul meu preferat este un set clasic, dar modern in acelasi timp. Este foarte elegant si cred ca nu ar trebui sa lipseasca din nici un dormitor. Este facut din 100% cotton.

Classic Luxury Reactive Paisley Print Bed

    Bed linen  available on the website Beddinginn.com will make you feel more relaxed . You what do you think ? What bed linen do you like?
     Lenjeriile de pat care se gasesc pe site-ul Beddinginn. com te vor face sa te simti mai relaxata. Voi ce parere aveti? Ce lenjerie va place?


miercuri, 15 octombrie 2014

Super oferta la Lady Shoes (1+1 gratis)

    E toamna si probabil multe doamne si domnisoare sunt in cautare de incaltaminte pentru vremea friguroasa care va veni. Lady Shoes va vine in ajutor cu o super oferta, si anume, 1+1 gratis la toata gama de produse pe care o au in magazinul online. Cu alte cuvinte, comandati doua produse, dar platiti doar unul. Cred ca toate femeile vizeaza la astfel de oferte. Aceasta firma comercializeaza incaltaminte ieftine, de foarte buna calitate. Ar putea cineva sa-i reziste?
     Magazinul Lady Shoes va ofera o gama larga de pantofi dama si va surprinde cu cea mai tare oferta existenta pe piata. Oferta este valabila pentru pantofii office, pentru platforme, cizme, ghete, botine, etc. Aveti de unde alege. Sunt produse pentru toate gusturile si cel mai important este ca nu va veti ramane cu buzunarele goale dupa o sesiune de shopping pe acest site. O sa ramaneti surprinse cand veti vedea cate perechi de incaltaminte puteti cumpara cu o suta sau doua sute de lei.
    Uitandu-ma pe site, mi-a fost foarte greu sa ma decid asupra a doua produse din aceeasi categorie. Am vazut mai multe perechi de incaltaminte care mi-au facut cu ochiul. Printre preferatele mele se numara:
 



    
    Daca aveti blog si va doriti un voucher de 50 de lei pentru a va comanda produsele preferate, va puteti inscrie la concursul de aici .Veti plati doar transportul (20 lei). Multa bafta si spor la cumparaturi! 

Cosmetice naturale de la Marillys

    In ultimul timp, se promoveaza din ce in ce mai mult naturalul atunci cand vine vorba de hrana, bautura, cosmetice, tratamente, etc. Sanatatea este cea mai importanta in viata noastra, a tuturor. Daca putem fi si sanatosi, dar si frumosi, cu atat mai bine. Sunt o mare fana a cosmeticelor naturale, dar nu am niciodata timp sa le prepar. In plus, mi se pare dificil sa merg din plafar in plafar pana gasesc toate ingredientele necesare. Acesta este motivul pentru care prefer sa caut astfel de produse in mediul online, gata preparate. Consider ca aceste cosmetice naturale imi pot face doar bine si tocmai din acest motiv, incerc sa le folosesc din ce in ce mai des.

    Avantajele produselor cosmetice naturale:
- sunt lipsete de parabeni sau alte substante daunatoare
- sunt facute din ingrediente 100% naturale, care nu dauna organismului
- sunt compatibile cu toate tipurile de piele
- sunt perfecte pentru cei care isi doresc un mod de viata sanatos
- efecte secundare sunt inexistente
- cosmeticele naturale si-au dovedit eficienta de-a lungul timpului
- pot fi folosite de adolescent, femei insarcinate, bebelusi
- aceste produse sunt mult mai blande cu pielea noastra
- preturile acestora sunt foarte bune avand in vedere ca sunt facute din ingrediente naturale

    De curand, am descoperit site-ul Marillys.ro, care promoveaza produse cosmetice, manufacturate, 100% naturale.
    Pe site pot fi regasite produse pentru ingrijirea fetei (creme antirid, lotiuni solare, balsam pentru buze, etc), produse pentru ingrijirea corpului ( creme si unturi de corp, deodorante naturale, lotiuni pentru masaj, etc), produse destinate barbatilor si produse destinate bebelusilor .
    Pe acest site am vazut si o idee inedita pentru marturii, destinata viitorilor nuntasi sau viitorilor parinti, cum ar fi marturiile sub forma de balsam de buze personalizat, mini sapun, mini lotiune solida personalizata si sapun prajitura.

Marturii Mini Sapun

    Daca doriti sa faci o surpriza placuta femeilor sau barbatilor speciali din viata voastra, site-ul va pune la dispozitie mai multe cadouri. Aveti de ales intre pachetul pentru el (alcatuit din after shave, deodorant stick si balsam de buze cu catina), setul Saruta-ma si taci (alcatuit din patru balsamuri de buze), Trusa de prim ajutor a pielii tale (contine Unt de Shea organic si Sapun cu lapte), pachet pentru Ziua Indragostitilor (contine o crema pentru maini, un anticearcan stick si un sapun de catina) si ultimul, dar nu cel din urma, cadoul pentru Ziua mamei ( altcatuit dintr-o crema antirid, un sapun exfoliant si o crema de maini hranitoare).

Pachet cadou pentru el

Pachet cadou pentru Ziua Mamei

    Asadar, daca vreti sa fiti frumosi si totodata sanatosi, produsele cosmetice care se regasesc pe site-ul Marillys.ro va pot ajuta. Vi le recomand din toata inima. Nu va mai trebui sa cititi de fiecare eticheta, sa aruncati produsele pentru ca ati vazut ca acestea contin parabeni sau alte ingredinte care va pot imbolnavi.  Este adevarat ca produsele naturale sunt un pic mai scumpe (un sapun costa 10 lei, o crema antirid - 18 lei), insa beneficiile compenseaza aceasta diferenta de pret.

Voi ce parere aveti? Ati cumparat/ Cumparati cosmetice naturale?

vineri, 10 octombrie 2014

Tinuta perfecta pentru Halloween..


Pentru ca Halloween-ul se apropie si multe dintre noi suntem in cautarea tinutei perfecte, as vrea sa va ajut cu niste recomandari. Sunt mare fana a shopping-ului online. De curand am descoperit site-ul Sheinside si am vazut multe articole dragute, care ar putea face parte din tinuta mea pentru aceasta sarbatoare. Desi nu sunt mare fana a Halloween-ului, si implicit a hainelor facute special pentru aceasta zi, articolele de pe acest site m-au impresionat placut , iar pe unele dintre ele as fi dispusa sa le port si in zilele obisnuite.

Primul articol care imi place este aceasta bluza. Este facut din poliester si are un imprimeu finut, care face aceasta bluza potrivita pentru Halloween, dar si pentru o iesire in oras, intr-o zi obisnuita.




 Blugii Pockets Ripped Skull Embroidered sunt facuti din denim albastru si cred ca ar fi potriviti pentru aceasta zi datorita celor doua imprimeuri in forma de craniu aplicate in zona genunchilor.



De asemenea, pe acest site, puteti gasi accesorii (clutch-uri, bratari, cercei, inele, coliere, etc.),   care va pot completa tinuta. Cu totii stim ca micile detalii fac diferenta.







Voua cum vi se par aceste produse? Ce ati ales pentru aceasta zi speciala?
           


Fashion Lovers

IT IS SHEINSIDE ANNUAL SHOPPING CARNIVAL TIME.

3 Gifts For You !

Full Of Surprises!

1,Aha!Spooky Deal!(Oct8-Nov.2)

2,OMG!Endless Surprises!(Nov.3-Dec.1)

3,Whoopee! Upcoming 2015(Dec.2--Jan.3,2015)