joi, 26 februarie 2015

Reducere de 40% la noile produse

  Luna martie incepe cum nu se poate mai bine pentru ca Sheinside ne ofera din nou reduceri. De data aceasta, este vorba de o reducere de 40% la noile produse, oferta existenta pe site pana pe data de 5 martie 2015.
  Am pus ochii imediat pe cateva produse si o sa vi le arat si voua. In primul rand, mi-a placut foarte mult aceasta bluza eleganta. E perfecta pentru o iesire in oras. Pretul la care poate gasita pe site este de 15,99$.
   Deoarece nu am scapat inca de frig, m-am gandit ca un cardigan e bine venit in aceasta perioada. Mai mult, meteorologii au anuntat ninsori in urmatoarele zile, asa ca m-am gandit sa ma pregatesc corespunzator. Pretul redus este de 23,67$.
   Am uitat sa va spun ca in aceasta oferta intra si accesoriile, nu doar piesele de imbracaminte. Eu am gasit deja o gentuta care se poate asorta extrem de usor, cu foarte multe tinute. Pretul ei redus cu 40% este 16,10$.

Va doresc spor la cumparaturi!
New-Style-Products-Sale!!!!!
40% OFF for the new items!
Seize the chance!
Ends:Mar/5!

marți, 10 februarie 2015

Profita de reduceri!

  In perioada 10 februarie - 17 februarie,  puteti profita de o nota oferta la Sheinside! E imposibil sa va uitati pe produsele scoase la promotie si sa nu gasiti nimic pe placul vostru. Sunt reduse fel si fel de produse: paltoane, pulovere, accesorii, costume de baie, etc.
  Mi-a atras atentia aceasta bluza din chiffon. Este extrem de finuta si de eleganta. Pretul de achizitie:13,67$

  De asemenea, e foarte frumoasa si aceasta vesta din piele. Mi se pare foarte potrivita pentru zilele friguroase de primavara. Vesta poate fi achitionata cu pretul de 32,17$, fiind redus de la 45,33$.

   Am vazut si un clutch foarte dragut. Chiar as avea nevoie de unul. Poate fi cumparat de pe site la pretul de 16,76$.
Spor la cumparaturi!

HOLD YOUR BREATH!
SURPRISE 1 ! Feb/10--Feb/17
START FROM $3.99
Ends:Feb.17!