duminică, 31 mai 2015

Cat de periculos este soarele?

  Vine vara si incepem sa frecventam plaja, piscinele. Vrem sa ne bronzam din ce in ce mai tare pentru a arata perfect in cele mai frumoase rochii de vara. Cu toate aceastea, stim cat de periculos este soarele?
  Medicii ne avertizeaza in fiecare vara ca soarele poate dauna sanatatii, provocand arsuri solare si crescand riscul aparitiei cancerului de piele. Tocmai de aceea, este recomandat ca de fiecare data cand va expuneti soarelui pentru o perioada mai lunga timp, sa folositi crema cu factor de protectie pentru a va proteja pielea de soare.
  Obisnuiesc sa folosesc creme pentru protectie solara ori de cate ori ma duc la mare, insa se mai intampla sa stau timp indelungat in soare, in curte sau prin oras, fara sa fac acest lucru. Din aceasta cauza, am suferit destule arsuri solare. Acum doua veri mi-a fost destul de rau dupa ce am stat mai multe ore in soare. Au aparut durerile de cap, usturimea pielei si frisoanele, iar atunci am realizat ca sufar de o arsura solara. Am incercat tot felul de remedii naturiste gasite pe internet, insa cea mai efieinta metoda s-a demonstrat a fi emulsia reparatoare dupa plaja. Era singura sansa de a-mi calma pielea.
  Si pentru ca am avut atatea probleme cu soarele, va recomand sa folositi crema cu factor de protectie ori de cate ori urmeaza sa va expuneti soarelui un timp indelungat. Mai ales in zilele toride de vara, folositi crema cu factor de protectie pentru fata.
  Complexul Apicol Veceslav Harnaj a lansat doua lotiuni pentru protectie solara. Sunt accesibile ca pret, va protejeaza de efectele nocive ale soarelui si au doar ingrediente naturale. Pot fi achizitionate de pe site-ul oficial: www.complex-apicol.ro.
  Incercati sa preveniti pentru a nu fi nevoiti sa tratati!

marți, 26 mai 2015

Shine with Sheinside!

  Pe site-ul Sheinside.com a aparut noua oferta. Aceasta este disponibila pana pe data de 2 iunie, asa ca ar trebui sa va grabiti. 
  Cheltuiti 45$ si veti avea 31% reducere cu ajutorul codului she31.
  Cheltuiti 95$ si veti avea 34% reducere cu ajutorul codului she34.
  Fac parte din promotie foarte multe produse pentru sezonul de vara, multe rochii frumoase, pantaloni scurti, bluze, sandale, pantofi, etc. Chiar si accesoriile sunt la oferta pe site, iar produsele pleaca de la 2,99$, asa ca ar trebui sa aruncati cateva priviri. Mai jos, puteti vedea cateva produse alese de mine:





Spor la cumparaturi!

Be Your Piece Of Sunshine!

Summer Must-haves Sale!

Hot Styles For Hot Summer!

Spend $45 Take 31% OFF     Code: she31

Spend $95 Take 34% OFF     Code: she34

Ends: June/2

vineri, 15 mai 2015

Have a Hot Summer!

  Promotiile la Sheinside nu se termina niciodata! Pentru a ne pregati de sezonul care vine, Sheinside ne ofera o noua promotie, valabila pana la data de 19 mai.
  Astfel, pentru comenzile ce depasesc 59$, discountul este de 32%, obtinut cu ajutorul codului super32. Pentru comenzile ce depasesc 109$, discountul obtinut cu ajutorul codului super34 este de 34%.
  Mai jos aveti cateva produse care mi-au atras atentia. Pentru mai multe detalii, dati un simplu click pe poze.







Spor la cumparaturi!
Superior In Quality!

Sale in trendy vests,sexy dresses and lace blouses.

Do not miss!  Have A Hot Summer!

Spend $59  Take 32% OFF    Code:super32

Spend $109 Take 34% OFF    Code:super34

Ends: May/19

marți, 12 mai 2015

Dresses for special occasion

Hello dear friends,

   I recently discovered a new site where you can find a lot of dresses: www.aislestyle.co.uk. Among them, I saw wedding dresses, bridesmaid dresses, wedding party dresses, special ocassion dresses and also wedding accessories.
   I'm sure that these dresses will make the special moments in your life to be more beautiful. From this site, you can buy dresses for your wedding, or why not, dresses for weddings of close friends. Wearing a beutiful dress, you will shine.
   Now, I want to share with a lot some beautiful dresses that you can buy for parties, weddings, etc. I'm in love with long dresses, but also I like short dresses for special ocassions.
   This dress has a special price! It is reduced from 208$. You can buy this dress with only 92,99$. In this way, you can save 55% of the initial price.


   This dress has a greater discount than the first. In this case, you can save 76% of the primary price. Now, the dress cost 77, 99$.

    If you like short dresses, you can choose this dress. Price: 65, 99$

    Now, it is available first communion dress collection!


I love these dresses! You have a favorite?
Let's go shopping!

joi, 7 mai 2015

Promotie la tinutele pentru vara

   La Sheinside promotiile nu se termina niciodata. Orice anotimp si sarbatoare se transforma intr-un motiv foarte bun pentru a veni in intampinarea cumparaturilor cu reduceri care de care mai tentate. De data aceasta, putem beneficia de o reducere 32% folosind codul beauty32. Aceasta promotie este valabila pana pe data 14 mai si se aplica rochiilor cu dantela, rochiilor negre si unor topuri.





Spor la cumparaturi!
Get Entangled In Beauty!

Summer Party Costumes For You! Date Not Wait!

Overall Take 32% OFF!

Code:beauty32

Ends:May/14

Cardiganul de la Sheinside

  Pe data de 20 aprilie, am fost imformata printr-un e-mail ca am castigat un produs la alegere dintre aceste produse. Cel mai mult mi-a placut primul cardigan, asa ca am optat pentru acesta. Produsul a fost expediat foarte repede si ieri, 6 mai, am intrat in posesia lui. Am primit initial un aviz, apoi m-am prezentat la posta locala pentru a-l ridica.


   Inca de la inceput, am fost imprsionata de calitatea materialului si de faptul ca acesta este foarte moale. Pe site, produsul costa 25$ si cred ca merita din plin acest pret. Este foarte calduros si usor de asortat la foarte multe tinute. 



Multumesc pentru acest premiu, Sheinside!