luni, 28 martie 2016

Ce mi-am mai luat de la Dresslink

    Tot saptamana trecuta am primit si comanda de la Dresslink. Cele doua site-uri sunt asemanatoare, atat in ceea ce priveste produsele, cat si in privinta preturilor. De aceasta data, de la Dresslink mi-am luat o rochie de ocazie, doua sutiene si un portofel.
    Rochia este foarte faina, dar din pacate este putin cam mare pentru fiica mea si putin cam mica pentru mine. Sper sa ne vina perfect la un moment dat la una dintre noi. Am luat marimea XL de pe site.

    Sutienele le-am laudat si in articolele anterioare. Data trecuta le-am luat pe alb si rosu, iar acum am optat pentru negru si nude. Ca de obicei, am ales marimea 36 si sunt perfecte. Mie imi plac mult din punct de vedere calitativ si imi pare rau ca nu sunt pe site mult mai multe culori. Nu ma multumesc cu cele patru. :D

   Portofelul este foarte frumos si pare rezistent. Am mai luat si alte portofele online, dar asta e cel mai bun dintre toate, ceea ce ma face sa cred ca am facut o super alegere. Este foarte incapator si a costat mai putin de 4 dolari. 

Sper sa va placa alegerile mele!

Noi achizitii de la CNDirect

   Am terminat saptamana trecuta cu zambetul pe buze deoarece joi am ridicat o noua comanda de la CNDirect. Dupa cum va spuneam si in articolul realizat in ziua in care am plasat comanda, mi-am ales o rochie office, o bluza simpla alba si un suport pentru cercei.
   Rochia este marimea M si arata impecabil in realitate. Este potrivita pentru job si pentru intalnirile mai oficiale. Rochia costa putin peste 6 dolari, iar eu spun ca este un produs excelent la un pret foarte bun, asa ca o recomand din tot sufletul.


   Bluza este alba si are un model care subtiaza silueta. Poate fi combinatata atat cu blugi, cat si cu articole mai elegante, cum ar fi pantalonii de costum sau fustele office. Eu am gasit-o la oferta, asa ca atunci cand am comandat-o  pretul ei era de 5 dolari. 

    Suportul pentru cercei este super fain! Intentionez sa-mi mai iau inca unul intrucat mai am cercei prin diverse cutii. Costa 2 dolari si ceva, insa pentru mine a fost foarte eficient deoarece mi-am putut face ordine prin bijuterii. Materialul din care e realizat pare rezistent, iar catifeaua de deasupra il face sa arate mult mai elegant. 

Va recomand cu drag articolele din aceasta postare!