miercuri, 19 noiembrie 2014

Haine de iarna la preturi reduse

   Pentru ca iarna isi face din ce in ce mai tare simtita prezenta, Sheinside ne ofera o serie de reduceri de pana la 80% la hainele pentru iarna. Sunteti in cautarea unui pulover moale si calduros sau va doriti un palton din lana? Acum aveti ocazia sa va cumparaturi aceste lucruri la preturi excelente.
   De asemenea, va mai puteti bucura de o reducere de 5$ daca comanda depaseste suma de 50$ utilizand codul closet5. Daca produsele pe care doriti sa le comandati depasesc suma de 100$, veti beneficia de15$ reducere cu ajutorul codului closet15 .
 
   Primul produs pe care am pus ochii si este acest cardigan. Imi place foarte mult modelul si ma duce cu gandul la zilele de Craciun. Este usor de asortat si poate fi cumparat cu 26,19$, pret redus de la 43,98$.

  Aceasta haina facuta din lana si poliester se afla pe locul doi in topul preferintelor mele. Pare foarte calduroasa si o puteti achizitiona cu numai 29,33$.


 Al treilea produs pe care am pus ochii este aceasta esarfa. Esarfele nu sunt doar niste accesorii practice, ci si foarte la moda in acest sezon. Esarfa poate fi cumparata cu 11$ si este disponibila in mai multe culori (negru, rosu, verde, galben, gri, etc).


Spor la cumparaturi!
It Is Time To Indulge Your Closet!
Buy Warm Clothes To Prepare For Cold Winter!
Up To 80% Off For Everything!
Over US$50 Code:closet5
Over US$100 Code:closet15
Date: Nov/18-Nov/25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu