luni, 3 noiembrie 2014

Reduceri de Ziua Recunostintei

   Cred ca v-ati obisnuit deja cu reducerile pe care ni le ofera Sheinside. De data asta, este vorba de ofertele de care putem beneficia de ziua Ziua recunostintei (Thanksgiving day). Thanksgiving day este o sarbatoare anuala, in care oamenii multumesc divinitatii pentru recolta bogata din anul respectiv. Desi se sarbatoreste cu precadere in Statele Unite ale Americii si in Canada, Sheinside.com ne ofera si noua posibilitatea de a beneficia de haine cu preturi reduse.

   Primul produs care mi-a atras atentia este Black PU Leather Sleeve Faux Fur Lapel Coat. Este un palton perfect pentru aceasta perioada perioada a anului, toamna. Poate fi achizitionat cu doar 58,39$, pret redus de la 93,98$.


   Un alt produs pe care l-as achizitiona este aceasta rochita alba. Imi place mult deoarece este simpla, dar eleganta. Purtand o asemenea rochie, nu vei ramane neremarcata. Poate fi achizitionata cu doar 18 dolari.


   Iar pentru zilele frigoare, am ales un pulover care sa-mi aminteasca de mare si de soare. Acesta poate fi cumparat cu 20 de dolari.


Spor la shopping!

Thanksgiving day is coming!

Do not stop your steps of Thanksgiving!

25% OFF OVER US$50.

Code:pretg25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu