miercuri, 29 octombrie 2014

Sfarsit de saptamana plin de reduceri

    Vanati reduceri online? In acest sfarsit de saptamana, Sheinside.com ne surprinde din nou cu oferte tentante. Pentru a beneficia de aceste minunate reduceri, trebuie sa folositi urmatoarele coduri atunci cand faceti comanda.

30% reducere daca comanda depaseste 75$
Cod:special 30

35% reducere daca comanda depaseste 150$
Cod:special 35

40% reducere daca comanda depaseste 200$
Cod:special 40

    Nimeni nu ma poate opri atunci cand vine vorba de reduceri. Asadar, uitandu-ma pe aceste oferte, m-am gandit ca sunt destule produse care m-ar ajuta sa trec peste iarna care bate la usa mult mai usor. Este timpul sa ne accesorizam garderoba cu haine pentru sezonul rece.
    Primul produs pe lista mea este Black Fur Collar Long Sleeve Zipper Woolen Coat. Un palton superb, accesorizat cu un guler detasabil din blana artificala care ii ofera un plus de eleganta. Pe site, paltonul are pretul de 41,67$.


   La o reducere incredibila se gaseste si Pink Long Sleeve Side Slash Sweater. Este un pulover calduros, de culoare roz, ce poate fi purtat cu o pereche de colanti. El este redus de la 49,98$ la doar 26,99 $.


   Pe langa faptul ca ne protejeaza de frig, esarfa este un accesoriu foarte chic, care ne poate completa tinuta. Pe site-ul Sheinside.ro gasiti la oferta Beige Vintage Knit Scarf, la pretul de 18$, redusa de la 19,67$.


   Va asteapta un sfarsit de saptamana plin de reduceri!
   Spor la cumparaturi!

Do you want  to get a special Sheinside item at the lowest price?

We made it true for you at this week only.

Seize the chance before they are gone.

30% off over US$75

Code:special 30

35% off over US$150

Code:special 35

40% off over US$200

Code:special 40

Ends on:Nov.2

2 comentarii: