miercuri, 15 octombrie 2014

Cosmetice naturale de la Marillys

    In ultimul timp, se promoveaza din ce in ce mai mult naturalul atunci cand vine vorba de hrana, bautura, cosmetice, tratamente, etc. Sanatatea este cea mai importanta in viata noastra, a tuturor. Daca putem fi si sanatosi, dar si frumosi, cu atat mai bine. Sunt o mare fana a cosmeticelor naturale, dar nu am niciodata timp sa le prepar. In plus, mi se pare dificil sa merg din plafar in plafar pana gasesc toate ingredientele necesare. Acesta este motivul pentru care prefer sa caut astfel de produse in mediul online, gata preparate. Consider ca aceste cosmetice naturale imi pot face doar bine si tocmai din acest motiv, incerc sa le folosesc din ce in ce mai des.

    Avantajele produselor cosmetice naturale:
- sunt lipsete de parabeni sau alte substante daunatoare
- sunt facute din ingrediente 100% naturale, care nu dauna organismului
- sunt compatibile cu toate tipurile de piele
- sunt perfecte pentru cei care isi doresc un mod de viata sanatos
- efecte secundare sunt inexistente
- cosmeticele naturale si-au dovedit eficienta de-a lungul timpului
- pot fi folosite de adolescent, femei insarcinate, bebelusi
- aceste produse sunt mult mai blande cu pielea noastra
- preturile acestora sunt foarte bune avand in vedere ca sunt facute din ingrediente naturale

    De curand, am descoperit site-ul Marillys.ro, care promoveaza produse cosmetice, manufacturate, 100% naturale.
    Pe site pot fi regasite produse pentru ingrijirea fetei (creme antirid, lotiuni solare, balsam pentru buze, etc), produse pentru ingrijirea corpului ( creme si unturi de corp, deodorante naturale, lotiuni pentru masaj, etc), produse destinate barbatilor si produse destinate bebelusilor .
    Pe acest site am vazut si o idee inedita pentru marturii, destinata viitorilor nuntasi sau viitorilor parinti, cum ar fi marturiile sub forma de balsam de buze personalizat, mini sapun, mini lotiune solida personalizata si sapun prajitura.

Marturii Mini Sapun

    Daca doriti sa faci o surpriza placuta femeilor sau barbatilor speciali din viata voastra, site-ul va pune la dispozitie mai multe cadouri. Aveti de ales intre pachetul pentru el (alcatuit din after shave, deodorant stick si balsam de buze cu catina), setul Saruta-ma si taci (alcatuit din patru balsamuri de buze), Trusa de prim ajutor a pielii tale (contine Unt de Shea organic si Sapun cu lapte), pachet pentru Ziua Indragostitilor (contine o crema pentru maini, un anticearcan stick si un sapun de catina) si ultimul, dar nu cel din urma, cadoul pentru Ziua mamei ( altcatuit dintr-o crema antirid, un sapun exfoliant si o crema de maini hranitoare).

Pachet cadou pentru el

Pachet cadou pentru Ziua Mamei

    Asadar, daca vreti sa fiti frumosi si totodata sanatosi, produsele cosmetice care se regasesc pe site-ul Marillys.ro va pot ajuta. Vi le recomand din toata inima. Nu va mai trebui sa cititi de fiecare eticheta, sa aruncati produsele pentru ca ati vazut ca acestea contin parabeni sau alte ingredinte care va pot imbolnavi.  Este adevarat ca produsele naturale sunt un pic mai scumpe (un sapun costa 10 lei, o crema antirid - 18 lei), insa beneficiile compenseaza aceasta diferenta de pret.

Voi ce parere aveti? Ati cumparat/ Cumparati cosmetice naturale?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu