marți, 28 octombrie 2014

Reduceri incredibile oferite de Sheinside

    Asteptam cu nerabdare Black Friday, ziua in care preturile se topesc si avem posibilitatea sa ne bucuram de nenumarate reduceri. Pentru ca suntem in sezonul ofertelor, Sheinside.com s-a gandit sa ne faca inainte de Black Friday o bucurie si sa ne ofere timp de 4 zile reduceri incredibile.

   In data de 27 octombrie, ati avut ocazia sa achizitionati White Short Sleeve Crochet Net Lace Cardigan la doar 6,90 $.


   Astazi, 28 oct. putem achizitiona Black Contrast Sheer Short Sleeve Loose Dress. Rochia este redusa de la 17, 12 $ la doar 8, 90$. Cumparand aceasta rochie neagra reusiti sa economisiti aproape 50% din valoarea ei.


     In data de 29 oct. va puteti accesoriza tinuta cu un minunat set de inele aurii - Fashion Gold Multiple Rings. Pretul lor este de 3,90 $, redus de la 7,50 $.


     In ultima zi de reduceri, mai exact pe data de 30 octombrie, va puteti bucura de o reducere consistenta la articolul Grey Short Sleeve Striped Loose T-Shirt. Tricoul se poate achizitiona la doar 7,90 $.


    Daca veti rata vreo oferta sau pur si simplu va doriti sa achizitionati produsele mai repede, puteti folosi codul chance40 pentru a beneficia de reduceri.
    Spor la cumparaturi!

Lowest Price Sale, Best Deal for Women

Did you get the precious today?

Don’t be discourage if you don’t snap up one.

More surprising items are waiting for you.


Are you ready?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu