miercuri, 15 octombrie 2014

Super oferta la Lady Shoes (1+1 gratis)

    E toamna si probabil multe doamne si domnisoare sunt in cautare de incaltaminte pentru vremea friguroasa care va veni. Lady Shoes va vine in ajutor cu o super oferta, si anume, 1+1 gratis la toata gama de produse pe care o au in magazinul online. Cu alte cuvinte, comandati doua produse, dar platiti doar unul. Cred ca toate femeile vizeaza la astfel de oferte. Aceasta firma comercializeaza incaltaminte ieftine, de foarte buna calitate. Ar putea cineva sa-i reziste?
     Magazinul Lady Shoes va ofera o gama larga de pantofi dama si va surprinde cu cea mai tare oferta existenta pe piata. Oferta este valabila pentru pantofii office, pentru platforme, cizme, ghete, botine, etc. Aveti de unde alege. Sunt produse pentru toate gusturile si cel mai important este ca nu va veti ramane cu buzunarele goale dupa o sesiune de shopping pe acest site. O sa ramaneti surprinse cand veti vedea cate perechi de incaltaminte puteti cumpara cu o suta sau doua sute de lei.
    Uitandu-ma pe site, mi-a fost foarte greu sa ma decid asupra a doua produse din aceeasi categorie. Am vazut mai multe perechi de incaltaminte care mi-au facut cu ochiul. Printre preferatele mele se numara:
 



    
    Daca aveti blog si va doriti un voucher de 50 de lei pentru a va comanda produsele preferate, va puteti inscrie la concursul de aici .Veti plati doar transportul (20 lei). Multa bafta si spor la cumparaturi! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu