vineri, 10 octombrie 2014

Tinuta perfecta pentru Halloween..


Pentru ca Halloween-ul se apropie si multe dintre noi suntem in cautarea tinutei perfecte, as vrea sa va ajut cu niste recomandari. Sunt mare fana a shopping-ului online. De curand am descoperit site-ul Sheinside si am vazut multe articole dragute, care ar putea face parte din tinuta mea pentru aceasta sarbatoare. Desi nu sunt mare fana a Halloween-ului, si implicit a hainelor facute special pentru aceasta zi, articolele de pe acest site m-au impresionat placut , iar pe unele dintre ele as fi dispusa sa le port si in zilele obisnuite.

Primul articol care imi place este aceasta bluza. Este facut din poliester si are un imprimeu finut, care face aceasta bluza potrivita pentru Halloween, dar si pentru o iesire in oras, intr-o zi obisnuita.




 Blugii Pockets Ripped Skull Embroidered sunt facuti din denim albastru si cred ca ar fi potriviti pentru aceasta zi datorita celor doua imprimeuri in forma de craniu aplicate in zona genunchilor.



De asemenea, pe acest site, puteti gasi accesorii (clutch-uri, bratari, cercei, inele, coliere, etc.),   care va pot completa tinuta. Cu totii stim ca micile detalii fac diferenta.







Voua cum vi se par aceste produse? Ce ati ales pentru aceasta zi speciala?
           


Fashion Lovers

IT IS SHEINSIDE ANNUAL SHOPPING CARNIVAL TIME.

3 Gifts For You !

Full Of Surprises!

1,Aha!Spooky Deal!(Oct8-Nov.2)

2,OMG!Endless Surprises!(Nov.3-Dec.1)

3,Whoopee! Upcoming 2015(Dec.2--Jan.3,2015)

Un comentariu:

  1. La varsta mea,ma sperii doar cand le vad!!dar nu va luati dupa mine pentru ca sunt frumoase pentru cei tineri!!

    RăspundețiȘtergere