joi, 6 august 2015

Castigati bani cu SheIn


  Denumirea site-ului Sheinside s-a schimbat in SheIn, insa obiceiurile au ramas aceleasi. Tocmai de aceea, as vrea sa va povestesc despre o metoda destul de simpla de a face bani. Este vorba despre programul SheIn Publisher. Tot ce trebuie sa faceti este sa sa publicati articole pe blogul dumneavoastra, iar acestea sa fie citite de cat mai multe persoane.
  Fiecare articol aprobat va aduce 15 $, iar pentru fiecare articol refuzat primiti 500 de puncte pe care ii puteti transforma in haine, incaltaminte, etc. Banii va sunt transferati in contul de paypal dupa ce depasiti suma de 50$.
  Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, am castigat pana acum aproape 300 de dolari, asa ca va recomand cu drag acest program. Pentru a va inregistra, trebuie sa intrati aici. Dupa ce veti fi acceptati in program, veti primi un id de afiliat, pe care va trebui sa-l adaugat la finalul oricarui link.


  In imaginile de mai jos, puteti vedea cateva produse care pot fi gasite si pe site si pe care le puteti achizitiona cu punctele/banii castigati in urma acestei activitati.




Va doresc mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu