miercuri, 26 august 2015

Jocuri online cu animale

 Jocurile pe calculator constituie un mod placut de a petrece timpul repede. Desi, in principiu, ele ar trebui sa fie jucate de copii, nici cei mari nu se lasa mai prejos. Eu fac parte din categoria aceasta si imi petrec uneori timpul liber jucandu-ma online. Pot spune ca ma relaxeaza si ma amuza in acelasi timp aceste jocuri.
  Jocurile pe calculator sunt foarte populare in randul copiilor. Pentru a nu fi daunatoare pentru acestia, parintii ar trebui sa analizeze ceea ce il intereasa pe copil si sa ii recomande niste jocuri potrivite varstei acestuia. In mediul online, pot fi gasite o multime de jocuri educative precum: jocurile de matematica, jocurile creative, diverse puzzle-uri, jocuri cu animale.
  Dupa cum bine stim, copiii iubesc animalele si cu siguranta iubesc si jocurile cu animale. Tocmai de aceea, astazi as vrea sa va arat cateva jocuri gratuite cu rechini si jocuri cu animale si pinguini.
  Pe site-ul www.xjocuri.com, gasiti cele mai noi jocuri cu rechini. Daca copiiilor vostri le place oceanul si sunt fascinati de viata subacvatica, aceasta sunt vor fi cu siguranta pe placul lor.
  Jocul numit "Masina Rechin" m-a incantat cel mai mult deoarece ador sa conduc. Mi-a placut de asemenea faptul ca explicatiile jocurilor sunt in engleza si in felul acesta copiii pot invata mult mai usor limba lui Shakespeare.


  Nici jocurile cu pinguini nu sunt mai prejos. Cu originile in Antartica, aceste animalute dragute sunt pe placul copiilor.  Pe site sunt disponibile foarte multe jocuri cu pinguini: Puzzle, Restaurantul pinguinilor, Volei cu pinguinii, Prinde inghetata, etc. Eu am jucat un joc de iarna cu pinguini si m-am distrat. Este un joc logic, iar tot ce trebuie sa faceti este sa aranjati obiectele astfel incat sa protejati pinguinul de bombele ce sunt lasate de elicopter,


 Va plac jocurile alese de mine?
 Niciodata nu este prea tarziu sa ne simtim copii, asa ca va doresc distractie placuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu