sâmbătă, 9 ianuarie 2016

Laptopuri second hand de la Mega Electronice

  De curand, am descoperit un site cu echipamente second hand. Atunci cand vechiul laptop se strica, iar noi nu avem bani pentru altul nou..solutia este sa apelam la Laptopuri Second Hand Ieftine.
  Pe site-ul Mega Electronice preturile laptopurilor second hand pleaca de la  1000 si ajung pana la 2990 lei. Asadar, cu putin peste 1000 de lei puteti avea un laptop performant, care sa arate foarte bine si sa functioneze la fel de bine. Produsele sunt verificate inainte de a fi puse la vanzare, asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji.
  Eu am pus ochii pe un laptop Lenovo  Inter Core i7. Punctele forte ale acestui laptop sunt (in ordinea importantei pentru mine):
- viata crescuta a bateriei;
- este foarte performant;
- este usor si subtire;
- vine de la o firma de renume;
- display de 14".

   Nici pretul laptopului nu este unul foarte mare. Pe acest site, costa doar 1400,45 lei. In acest moment, este la reducere, asa ca profitati cat mai aveti ocazia.
   Asadar, ori de cate ori va doriti un laptop second hand, care sa arate si sa functioneze impecabil, apelati cu incredere de la site-ul Mega Electronice. Aici, veti gasi electronice pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele. 
   Produsele se pot plati si in rate, iar la plata prin transfer bancar/ internet banking, primiti 5% discount.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu