vineri, 16 ianuarie 2015

FoodPanda va sare in ajutor

   

   Se intampla sa nu aveti chef de gatit sau pur si simplu sa va doriti ceva ce nu puteti face? Exista o solutie, iar aceasta vine din partea celor de la FoodPanda.
   FoodPanda este un serviciu online, care va permite sa comandati mancare la domiciliu. Cu ajutorul acestui serviciu, puteti savura mancare romaneasca, mancare chinezeasca, mancare vegetariana, mancare asiatica, etc. De la shaorma, la pachetele de primavara sau urechi de lemn sote..toate sunt disponibile la doar cateva click-uri distanta.
   Va aflati in Bucuresti si doriti mancare chinezeasca sau in Buzau si vreti o pizza? Puteti apela la acest serviciu, si veti fi placut surprinsi sa vedeti, ca e mai usor ca oricand sa va bucurati de mancarurile preferate.
   Ideea celor de FoodPanda mi se pare excelenta. De fiecare data cand am vrut sa comand preparate la domiciliu, mi-a fost destul de greu sa gasesc restaurantele care au un astfel de serviciu. E dificil sa intri pe site-ul fiecarui restaurant in parte si sa verifici daca livreaza preparatele, care este meniul disponibil, preturi, etc. Pe site-ul https://www.foodpanda.ro/ aflati totul si gasiti o gama larga de preparate pe care le puteti comanda la domiciliu. Printre restaurantele si pizzeriile partenere se afla Presto Pizza, La Tortilla, La Focaccia, Cuptorul cu lemne, Kung Fu King. Am enumerat doar cateva, insa pe site veti gasi mult mai multe.


  Daca sunteti din Bucuresti, Arad, Brasov, Buzau, Cluj Napoca, Constanta, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Timisoara..va puteti considera norocosi. FoodPanda au lansat si o aplicatie pentru telefonul mobil. Astfel, puteti comanda mult mai usor preparatele dorite. 

Pofta buna!

Un comentariu:

  1. Amazing recipe, literally couldn’t stop eating it again and again. It was so simple to make. Thank you for sharing.
    Eva canola oil

    RăspundețiȘtergere