marți, 27 ianuarie 2015

Tinuta pentru Valentine's day

  Mai sunt doua saptamana pana la ziua indragostitilor sau Valentine's day. Daca inca nu ati cumparat rochia potrivita sau nu ati gasit nimic pe placul vostru, mai aveti o sansa. Sheinside vine cu o oferta in ajutorul tuturor femeilor care sarbatoresc aceasta zi speciala. Puteti economisi 8$ (daca comanda depaseste suma de 55$ - cod valentine8) sau 18$ (daca comanda e mai mare de 115$ - cod valentine18). 
  Daca petreceti la un restaurant, aceasta rochie ar fi ideala. Este o rochie lunga, rosie, in care orice femeie ar arata spectaculos. Se gaseste pe site la pretul de 28,99$. 
  Din punctul meu de vedere,fiecare femeie ar trebui sa poarte o rochie rosie de Valentine's day. De aceea, mai am o propunere pentru femeile care petrec ziua iubirii la o cina in doi. Daca nu sunteti adeptele unei rochii lungi, aceasta este varianta perfecta. Rochia nu este de un rosu foarte aprins si costa 13,50 $.

  Cu aceste rochii minunate, s-ar potrivi foarte bine o pereche de stiletto, care sa ne alungeasca picioarele. I-am ales pe cei argintii, care se gasesc pe site la pretul de 67,50$.
    Daca alegeti express shipping, va veti putea bucura de cumparaturile facute cu ocazia zilei indragostitilor. Comanda va ajunge in Romania in cel tarziu 8 zile. 

Spor la cumparaturi!

Valtine's Day Sale!

Valtine's Day is coming,come and get your sexy look!

Extra US$8 Discount Over US$55 Code:valentine8

Extra US$18 Discount Over US$115 Code:valentine18

Ends:Feb/14

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu